حزب الله سایبر - غلامرضا تقوایی
این مردم هستند که تصمیم می گیرند حاکمانشان به کدام جهت حرکت کنند. مردم تعیین می کنند که خلافت دست امام علی علیه السلام باشد یا در دست معاویه. سکوت مردم و رها کردن حق یعنی سلطه باطل و وقتی باطل مسلط شد دیگر منافع و مصالح مردم نقشی در تصمیم سلطه گر نخواهد شد. به عبارت دیگر مردم در تعیین حاکمان خود به سرعت در همین دنیا نتیجه عمل خود را خواهند دید. دسیسه ای که فرقه نفاق در جریان جنگ صفین علیه جریان حق ایجاد کرد، در نهایت به حکمیت انجامید. سکوت بدنه سپاه امام (ع) یا گرایش آنها به شبهه سیاسی الحکم لله موجب شد تا سپاه باطل قدرت بگیرد و جنگ باخته را به بردی شیرین برای خود تبدیل کند. نتیجه سکوت مردم در این جنگ آن شد که ارتش معاویه حلقه محاصره بر سرزمین های اسلامی را تنگ تر کرد و ماه هایی از تاریخ صدر اسلام را به عنوان غارات در تاریخ ثبت نمود. غارت هایی که سربازان معاویه از بخش های مختلف عراق و شبه جزیره عربستان انجام می دادند نتیجه کوتاه آمدن جامعه و اطرافیان امام علی (ع) از مسیر حق و مقاومت بود. طبری در تاریخ مفصل خود می نویسد: معاویه، ضحاک بن قیس را با سه هزار سرباز به سوی عراق گسیل نموده و به او فرمان داد که از قسمت سفلای سرزمین واقصه گذر کرده تمامی اعرابی که در این نواحی سکونت دارند و از امام علیه السلام اطاعت می کنند، مورد غارت قرار دهد. ضحاک نیز فرمان معاویه را به گوش جان پذیرفت. در کتاب غارات ثقفی نیز این ماجرا به این گونه نقل شده است: «ضحاک به عراق رو کرده در همه جا اموال را غارت می نمود و افراد را به قتل می رسانید. تا اینکه به سرزمین ثعلبیه رسید. در آنجا حاجیانی را که به راه مکه می رفتند، غارت کرد و اموالشان را به یغما برد. سپس راه خویش پیش گرفت تا اینکه با عمرو بن قیس فرزند برادر عبدالله بن مسعود صحابی مشهور پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم برخورد نمود. او را که همراه کاروان به مکه می رفت، بکشت، و گروهی از همراهانش را هم به قتل رساند.»
زمانی که در آن لحظه سرنوشت ساز جامعه تصمیم خود را نگیرد، تاریخ به عقب باز خواهد گشت. تحولات سیاسی و اجتماعی از جنس تحولات و تغییرات فنی نیست. تغییر یا اخلال در یک سیستم عامل ویندوز با نصب ویندوز جدید بر طرف می شود؛ اما تغییر و اخلال در سیستم حاکمه یک کشور به بهای هزینه های گزاف مادی و معنوی خواهد بود که بازگشت از آن (در صورتی که ممکن باشد) به سال ها زمان نیاز خواهد داشت. بحرانی که مجلس ششم شورای اسلامی توسط گروه های اصلاح طلب برای جامعه ایجاد کردند یکی از نمونه های معاصر در این زمینه است. بیش از 130 نماینده و جمع قابل توجهی از اعضای دولت علیه نظام تحصن کردند و بدون آنکه در طول حیات سیاسی خود مسئله ای از نیازهای اقتصادی و معیشتی مردم حل کنند، ضعف مدیریتی خود را بر عهده تمامیت نظام قرار دادند و از نظام طلب عقب نشینی کردند. دقیقا همین رویه امروز توسط آن جریان در حال تکرار است. در شرایطی که بیش از 30 ماه از حیات دولتی که قرار بود 100 روزه تحول اقتصادی در زندگی مردم ایجاد نماید، گذشته است، امروز با کارنامه ای خالی از حل مشکلات مردم، مجددا درخواست رای از مردم دارند. مردمی که در شهرهای جنوبی و غربی کشور به جای اکسیژن ریزگرد تنفس می کنند و در تهران سرب ها و منوکسیدهای بنزین وارداتی منتسب به اعضای دولت را وارد ریه های خود می کنند، باید بار دیگر به همین جریان رای دهند. دو سال تبلیغات در مورد اعتماد به غرب موجب ایجاد هزینه های سنگین برای صنعت دفاعی کشور شد و ارائه این هزینه ها تاثیری در نرخ دلار هم نداشت. تورم و رکود هم چنان می تازد و تولید با واردات کالاهای مصرفی سیر نزولی دارد. کارنامه ای که امروز از جانب جریان اصلاحات و اعتدال در برابر مردم قرار گرفته، دیکته ای است با هزاران غلط. غلط هایی که می توان آنها را در انتخابات 7 اسفند اصلاح کرد. لیستی که برای انتخابات مجلس از جانب اتحاد بزرگ اصولگرایان منتشر شد نشان می دهد که جریان های اصلی این گفتمان نسبت به خطایی که در انتخابات ریاست جمهوری 92 مرتکب شدند، آگاهی لازم را به دست آورده اند. ارائه یک لیست 30 نفره واحد و نیز انصراف اصول گرایانی که در این لیست قرار نداشتند، این پیام را برای جامعه مخابره می کند که اعضای منتسب به این گفتمان منافع شخصی خود را در اختیار منافع عمومی رویکرد انقلابی این جریان قرار داده اند و این به معنای پیمودن نیمی از مسیر شکل گیری مجلس پویای دهم خواهد بود.
نیمه دیگر این مسیر به رای آحاد جامعه وابسته خواهد بود. با توجه به آنکه در برخی از حوزه های انتخابیه در مجالس شورا و خبرگان تعداد رقبای انتخاباتی زیاد است، نوع گزینش اعضا از لیست های مختلف تاثیر قابل توجهی در ورود نامزدها به مجلس دارد. بر خلاف آنکه رای دهنده تصور می کند، رای او به یک نفر که خارج از لیست است باعث افزایش احتمال حضور او در مجلس می شود، این نوع رای دادن، سبد رای فرد دیگری را تقویت می کند که سایر رای دهندگان در قالب لیست به او رای داده اند. دست بردن در اعضای 30 نفره لیست مجلس شورای اسلامی در تهران و نیز تغییر در لیست های ارائه شده از جانب اصول گرایان در حوزه های پر جمعیت به معنای رای دادن به جبهه مقابل است، جبهه ای که سیاست را بر اقتصاد ترجیح می دهد و وابستگی و واردات را بر تولید و استقلال. تعهد به رای دادن لیستی که مقام معظم رهبری نیز آن را در صورت مورد اعتماد بودن اشخاصی که آن لیست را پیشنهاد می دهند، تایید کرده اند در هر دو انتخابات 7 اسفند همان تصمیم سرنوشت ساز جامعه برای آینده است که می تواند مسیر کشور را به سمت تحول و تعالی و یا به سمت بحران های سیاسی از جنس مجلس ششم بکشاند.